Breng jouw kennis over

Geef een workshop in jouw specialisatie

Meld je aan als StudieStapper!

Het kiezen van een studie is voor veel middelbare scholieren een ingewikkelde stap. Het aanbod lijkt grenzeloos. Hoe kunnen ze een bewuste keuze maken? Wij helpen ze bij hun ontdekkingstocht door de academische wereld door hun (onbewuste) interesses te prikkelen. Door het geven van diverse workshops laten we ze kennismaken met de verschillende wetenschappelijke disciplines.

Het eindresultaat: de scholieren komen beslagen ten ijs tijdens hun grote keuzemoment in mei.

  • ✔️ Lijkt het je leuk om voor de klas te staan?
  • ✔️ Ben je creatief, energiek en een teamspeler?
  • ✔️ Heb je een passie voor jouw wetenschap en breng je deze graag over op anderen?

Dan is StudieStap iets voor jou!

loving

Voordelen van de StudieStap community

Maak deel uit van een groep...

Maak deel uit van een groep enthousiaste studenten en net afgestudeerden die het leuk vinden om scholieren te laten zien wat hun studie te bieden heeft.

Help scholieren kennismaken met...

Help scholieren kennismaken met wetenschappelijke disciplines, zodat ze meer gevoel krijgen bij studierichtingen en bewuster kunnen kiezen.

Stimuleer je eigen ontwikkeling door...

Stimuleer je eigen ontwikkeling door je te verdiepen in zaken, zoals het vormgeven van workshops en effectieve kennisoverdracht.

Onderling vormen StudieStappers een hechte groep waarin kennis wordt uitgewisseld en leren met en van elkaar centraal staan. Daaromheen is er ruimte voor gezelligheid, netwerken, leuke activiteiten en elkaar beter leren kennen.

Wil je scholieren een prikkelend inkijkje in jouw wetenschappelijke discipline geven? Ons team is altijd op zoek naar studenten of net afgestudeerden met een passie voor de richting waarin zij zijn opgeleid.

Wil je StudieStapper worden of hier meer over te weten komen? Neem gerust contact op, de koffie en chocolademelk staan klaar!

Over StudieStap

StudieStap levert diverse workshops om scholieren te inspireren tot het maken van een passende studiekeuze.

StudieStap © 2024